6 ltr Schuimblusser S6B

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

Sproei- Schuimblusser geschikt voor brandklasse en eigenschappen:

 vaste stoffenvloeistoffence-keurmerk

Hoogwaardige kwaliteit:

  • Getest en gecertificeerd kwaliteitsproduct conform EN-3
  • Voetring van flexibel kunststof
  • Wordt geleverd met ophangbeugel voor wandmontage

Wordt geleverd na inspectie en voorzien van het jaarlijks onderhoudsetiket conform de NEN 2559 (KIWA-NCP). Tevens ontvangt u het onderhoudsrapport wat u kunt overleggen aan een controlerende instantie zoals bijvoorbeeld brandweer, gemeente en/of verzekerings maatschappij.

Degelijke duurzame brandblusser waardoor wij u een garantie van 5 jaar op deze brandblusser kunnen afgeven indien het standaard periodiek onderhoud door ons wordt uitgevoerd.

De bediening van deze schuimblusser is zeer eenvoudig. Nadat de borgpen is verwijderd richt men de slang en spuitstuk op de vuurhaard en door indrukken van de hendel wordt de brandblusser geactiveerd. Na loslaten van de hendel stopt de blusser.

Het blusmiddel bestaat uit een waterige oplossing met niet giftige organische en anorganische bestanddelen dat samen met het biologisch schuimvormend middel ervoor zorgt dat er een afdekkende laag over het brandend oppervlak ontstaat. Dit zorgt voor een koelend en impregnerend effect.

Door de aanwezigheid van brandvertragende bestanddelen in het blusmiddel is herontsteking uiterst moeilijk en veelal zelfs uitgesloten.

Type: (Sproei-) Schuimblusser S6-EF
Conform: EN-3
CE-Keur: CE 0409
Rijkstypekeur: 2427
Inhoud (liter): 6
Brandklasse: A - B
Bluscapaciteit: 13A - 144B
Blusstof:

-

Worplengte (mtr): 4
Gewicht (kg): 9,6
Afmetingen (hoogte (mm) x diameter (mm)): 540 x 165
Drijfgas: N2 - 12 bar
Temperatuur grenzen (oC): 0 tot +60
Beschermd tot: 1000 volt op 1 meter