brandblussers_0905

Brandblusser kopen in Tilburg Oisterwijk of Den Bosch

Wilt u een brandblusser kopen in de regio Tilburg Oisterwijk of Den Bosch dan bent u bij BrandPrevent Applications op het juiste adres.

BrandPrevent Applications verkoopt duurzame kwaliteits brandblussers tegen scherpe prijzen in de omgeving van Tilburg Oisterwijk en Den Bosch.

BrandPrevent Applications is KIWA-NCP gecertificeerd en voldoet aan alle wettelijke eisen om brandblussers te verkopen en keuren conform de eisen van de diverse instanties zoals gemeentes en verzekeringsmaatschappijen.

BrandPrevent Applications heeft meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en het keuren van brandblussers, brandslanghaspels en verrijdbare blustoestellen voor bedrijven in en rond de gemeentes Tilburg Oisterwijk en Den Bosch.

BrandPrevent Applications is een REOB-erkend onderhoudsbedrijf en bovendien kunnen wij u bij de koop onderhoudscontracten aanbieden tegen scherpe prijzen met een hoge service.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via tel: 013 - 521 3 521 of ons contactformulier voor een geheel vrijblijvende offerte.