brandblussers_0905

Brandblussers

Meer dan 85% van de branden in gebouwen wordt met draagbare brandblussers succesvol bestreden. Daarom schenkt BrandPrevent Applications veel aandacht aan de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak en de bluscapaciteit van de brandblussers. Uiteraard worden hierbij ook de milieueffecten van de diverse blusstoffen in ogenschouw genomen. BrandPrevent Applications heeft een compleet assortiment van verschillende typen draagbare en verrijdbare brandblussers: (sproei-) schuimblussers, poederblussers vetbrandblussers en koolzuursneeuwblussers. 

Natuurlijk kan BrandPrevent Applications ook het jaarlijks onderhoud/controle van uw brandblusser uitvoeren. Wij zijn KIWA REOB gecertificeerd waardoor de brandblussers conform de Nederlandse wetgeving worden onderhouden/gekeurd. Na het onderhoud/controle ontvangt u het onderhoudsrapport wat u aan de diverse instanties kunt overhandigen zoals gemeenten, verzekeringsmaatschappijen enz. Informeer naar de mogelijkheden en Bel 013 - 521 3 521 of via ons contactformulier.

Al onze brandblussers worden geleverd inclusief het eerste onderhoud. 5 of 10 jaar garantie als het periodiek onderhoud wordt uitgevoerd door BrandPrevent Applications

!
schuimblusser_s2-ef

2 ltr Schuimblusser S2-EF Vorst - Vetbr

dsc_1779

6 ltr Schuimblusser S6B

schuimblusser_s6-ef

6 ltr Schuimblusser S6-EF BIO

schuimblusser_s9-ef

9 ltr Schuimblusser S9-EF BIO

poederblusser_p2_ef

2 kg Poederblusser P2-EF

poederblusser_p3_ef

3 kg Poederblusser P3-EF

poederblusser_p6_ef

6 kg Poederblusser P6-EF

poederblusser_p9_ef

9 kg Poederblusser P9-EF

poederblusser_p12_ef

12 kg Poederblusser P12-EF

koolzuursneeuwblusser_2kg

2 kg CO2 blusser

koolzuursneeuwblusser_5kg

5 kg CO2 blusser

20_kg_koolzuurwagen

20 kg CO2 blusser